وبلاگ یا وبسایت؛ کدامیک برای گوگل ادسنس مناسب است؟

طبق قوانین گوگل وبلاگهایی که برای ثبتنام در ادسنس اقدام میکنند باید 6 ماه از زمان ایجاد آنها در Blogger گذشته باشد. بنابراین اگر قصد فعال کردن ادسنس برای وبلاگ خود را دارید باید طی این چند ماه وبلاگ خود را با مطالب مناسب پر کنید.
در مقابل، وبسایتها چنین محدودیت رسمی و اعلامشدهای را ندارند، اما بر اساس تجربه وبسایتها نیز به سرعت توسط گوگل ادسنس تایید نمیشوند زیرا مطالب موجود در یک وبسایت تازه تاسیس محدود است و موتورهای گوگل بهدرستی زمینه فعالیت آنها را تشخیص نمیدهند.
بنابراین یا ناچارید چند ماهی را صرف گذاشتن مطالب تخصصی و پرمخاطب در وبسایت کنید یا آنکه حجم زیادی از مطالب را در مدتزمانی اندک وارد وبسایت کنید. البته شیوه دوم چندان توصیه نمیشود چراکه امروزه وبسایتها با توجه به رخدادها و اتفاقهای روزمره مطالبی را برای مخاطبان آماده میکنند. همچنین، در شیوه دوم این امکان وجود دارد که مطالب وبسایتتان قدیمی و بر اساس موضوعات داغ روز نباشند.
علاوه بر این، وبسایتها هزینههایی برای خرید هاست و دامین را نیز به همراه دارند و کار کردن با آنها برای کسانی که آشنایی چندانی در این زمینه ندارند دشوار است و ممکن است پس از مدتی باعث دلزدگی شود زیرا درآمد گوگل ادسنس در ماههای ابتدایی بسیار پایین است. در مجموع باید گفت گوگل بیش از هر چیزی محتوا را مد نظر قرار میدهد و وبلاگ یا وبسایت داشتن شما اهمیتی ندارد.
این پست چقدر برای شما مفید بود؟
برای امتیاز دادن روی ستارهها کلیک کنید!
امتیاز میانگین 0 / 5. تعداد رایها: 0
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز میدهد.
درباره حسام الدین عالمیان
از روزی که اولین سایت انگلیسی خودم رو راه اندازی کردم حدود 5 سالی میگذره. البته من 15 ساله که وب سایت های مختلف و کسب و کارهای آنلاین زیادی رو هم راه اندازی کرده بودم و هنوز هم ادارشون میکنم. تو این مدت یک نفره همه کارهای سایت رو انجام می دادم. اونم سایت انگلیسی با مخاطب و بازدیدکننده از سرتاسر دنیا. اینکه محتوا تولید کنم، اینکه روی سئو سایت کار کنم، اینکه امنیت سایت رو بالا ببرم و جلوی هکرها و خرابکارها رو بگیرم. اینکه درآمد دلاری رو نقدش کنم و به راه های افزایش درآمد فکر کنم. نتیجش این شد که تونستم به بازدیدکننده بالایی روی سایت برسم. روزی نزدیک 70هزار بازدیدکننده از گوگل. و تونستم جیزی که همیشه آرزوش رو داشتم، یک سایت انگلیسی با بازدیدکننده بالا از سرتاسر دنیا.
نوشته های بیشتر از حسام الدین عالمیان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.