یوتیوب پردرآمدترین اپلیکیشن در حوزه محتوای ویدئویی

ایسنا : بر اساس آمار و گزارشهای منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی سنسور تاور، یوتیوب نخستین و برترین اپلیکیشن در حوزه فیلم و محتوای آنلاین در فصل دوم ۲۰۱۹ شناخته و معرفی شد. یوتیوب که بدون شک بزرگترین و محبوبترین برنامه در حوزه فیلم و محتوای آنلاین در جهان به شمار میرود، از لحاظ درآمدزایی در صدر فهرست اپلیکیشنهای مشابه حاضر در بازار جای گرفته است.
گوگل بهعنوان شرکت توسعهدهنده یوتیوب حالا موفق شده است بار دیگر عنوان پردرآمدترین سرویس در حوزه پخش محتوای آنلاین و ویدئو را در سه ماه دوم سال جاری میلادی از آن یوتیوب کند و با ثبت عملکرد موفقیتآمیز یوتیوب و جلب رضایت کاربران و مخاطبان در سراسر جهان، افتخاری دیگری را برای این سرویس محبوب به ارمغان بیاورد.
این آمار و گزارشها که از سوی کارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی سنسور تاور منتشر و ارائه شده است، نشان میدهد که یوتیوب همچنان در صنعت محتوای ویدئویی آنلاین در جهان یکهتازی میکند و هیچ یک از برنامههای مشابه نتوانسته هنوز جای آن را بگیرد یا به رقابت با آن بپردازد.
در این گزارش همچنین میزان استفاده کاربران در برخی کشورهای مهم و بزرگ نظیر ایالات متحده آمریکا، انگلستان و ژاپن نیز ذکر شده است. بهعنوان مثال، کاربران آمریکایی در این بازه زمانی ۷۰ درصد از درآمد این سرویس محبوب اشتراک ویدئو را تشکیل میدهند، این در حالی است که سهم ژاپنیها ۷ درصد و انگلیسیها ۴ درصد از درآمدزایی یوتیوب بوده است.
یکی از تحلیلگران این موسسه تحقیقاتی خاطرنشان کرده است که یوتیوب ۱۳۸ میلیون دلار از درآمد خود را از پرداخت کاربران در برخی کشورها به دست آورده است. وی همچنین ادامه داد: با مقایسه آمار و ارقام مربوط به مدت مشابه ۲۰۱۹ با سال قبل از آن میتوان دریافت که درآمدهای یوتیوب در این بازه زمانی با رشد ۲۲۰ درصدی مواجه بوده است.
بعد از یوتیوب، اپلیکیشن ویرایش ویدئو Kwai، تیک تاک، ۱۷life AF، PicsArt، فیستون۲، توئیچ، ویاسسیاو، ویگو ویدئو و اینستا سایز قرار گرفتهاند که به ترتیب در جایگاههای دوم تا دهم جدول ردهبندی پردرآمدترین اپلیکیشنهای حوزه ویدئو و محتوای تصویری قرار گرفتهاند.
درآمد این اپلیکیشنها در پلتفرم فروشگاه آنلاین اپ استور اپل شباهت بسیار زیادی به مجموع درآمد آنها از همه پلتفرمها دارد در حالی که ترتیب درآمدزایی آنها از گوگل پلیاستور متفاوت است و دیگر یوتیوب در این فهرست جایگاهی ندارد.
در فهرست منتشر شده در سه ماه نخست سال جاری میلادی، یوتیوب و kwai در همین جایگاههای فعلی خود در فصل دوم ۲۰۱۹ قرار داشتند با این تفاوت که اپلیکیشن تیکتاک با ارتقای جایگاه خود، در رتبه سوم ایستاد.
این پست چقدر برای شما مفید بود؟
برای امتیاز دادن روی ستارهها کلیک کنید!
امتیاز میانگین 0 / 5. تعداد رایها: 0
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز میدهد.
درباره حسام الدین عالمیان
از روزی که اولین سایت انگلیسی خودم رو راه اندازی کردم حدود 5 سالی میگذره. البته من 15 ساله که وب سایت های مختلف و کسب و کارهای آنلاین زیادی رو هم راه اندازی کرده بودم و هنوز هم ادارشون میکنم. تو این مدت یک نفره همه کارهای سایت رو انجام می دادم. اونم سایت انگلیسی با مخاطب و بازدیدکننده از سرتاسر دنیا. اینکه محتوا تولید کنم، اینکه روی سئو سایت کار کنم، اینکه امنیت سایت رو بالا ببرم و جلوی هکرها و خرابکارها رو بگیرم. اینکه درآمد دلاری رو نقدش کنم و به راه های افزایش درآمد فکر کنم. نتیجش این شد که تونستم به بازدیدکننده بالایی روی سایت برسم. روزی نزدیک 70هزار بازدیدکننده از گوگل. و تونستم جیزی که همیشه آرزوش رو داشتم، یک سایت انگلیسی با بازدیدکننده بالا از سرتاسر دنیا.
نوشته های بیشتر از حسام الدین عالمیان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.